JOKeri pokeri box jo toisessa polvessa

JOKERI POKERI BOX! 40-v Juhlakiertue ”Vain Lapsille. Ja Aikuisille”

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto aloittaa syksyllä 2017 koko seuraavan vuoden kestävän 40-v. taiteilijajuhlakiertueen yhdessä avustaja-vaimonsa Kirstin kanssa.

Uudessa koko perheen taikashowssa nähdään mestaritaikurin osaamisen koko kirjo: vaativista sorminäppäryystempuista aina hämmästyttäviin illuusioihin saakka.  Mukana on myös hulvatonta vatsastapuhumista, imitaatiota ja aina yhtä ällistyttävää ajatusten lukua Simon tapaan.  Ja tietysti lapset saavat auttaa taikuria kiperissä tilanteissa!

- Taikuus kuuluu kaikille. Siksi JuhlaShown nimeksi on annettu ”Vain Lapsille. Ja Aikuisille” , kertoo Simo ja jatkaa:

- Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille. Esityksessä mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu hetkeksi. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä!

Simon mukaansa tempaava esiintyminen ja ilmiömäinen kyky ottaa yleisönsä takaavat, että taikapillerin vaikutus säilyy pitkään! Mukana hauskanpidossa ovat myös Simon ja Kirstin ihanat eläinystävät.

Suomen suosituimmat taikasanat "Jokeri Pokeri Box" tehoavat varmasti!

Simo Aalto on ainoana taikurina Suomessa palkittu Lastenkulttuurin Valtionpalkinnolla (1988) laadukkaasta viihteestään lapsille. Taikuri on nähty jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan TV ykkösen ja kakkosen lastenohjelmissa. Nyt keikoille rientävät perheineen ne lapset, jotka Simon uran alussa hämmästelivät temppuja niin televisiossa kuin keikoillakin!

Katso kiertueaikataulumme!

Katso Jokeri Pokeri Box -ohjelmia myös YLE Areenasta! 

 

En tiennytkään että korvalla voi puhaltaa!
— Viljami, 5v.

.