JOKeri pokeri box jo toisessa polvessa

JOKERI POKERI BOX - ILOPILLERI! -Show kiertue 2019

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto tarjoilee Taika-Ilopillerin yhdessä avustajavaimonsa Kirstin kanssa. 

Uudessa Iloisessa showssa nähdään maailman parhaita taikatemppuja ryyditettynä hyväntuulisella lavashowlla. Simo johdolla kaikenikäiset katsojat pääsevät tunnin matkalle taikamaailmaan, jossa mikään ei ole mahdotonta. 

Mukana seikkailevat Simon ja Kirstin eläinkaverit Erkki-kani ja Paloma kyyhky ja uusina tuttavuuksina rokkaava Omenamato sekä ajatuksia lukeva Eino-papukaija. Ja toki lapset pääsevät auttamaan taikuria lavalle asti!

Simon mukaansatempaava esiintyminen takaa, että Taika- Ilopillerin vaikutus säilyy pitkään, mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä! 

Simon omin sanoin:  - Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille.

Suomen suosituimmat taikasanat "Jokeri Pokeri Box" tehoavat varmasti!

Simo Aalto on ainoana taikurina Suomessa palkittu Lastenkulttuurin Valtionpalkinnolla (1988) laadukkaasta viihteestään lapsille. Taikuri on nähty jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan TV ykkösen ja kakkosen lastenohjelmissa. Nyt keikoille rientävät perheineen ne lapset, jotka Simon uran alussa hämmästelivät temppuja niin televisiossa kuin keikoillakin!

Katso kiertueaikataulumme!

Katso Jokeri Pokeri Box -ohjelmia myös YLE Areenasta! 

 

En tiennytkään että korvalla voi puhaltaa!
— Viljami, 5v.

.